top of page

Blackcaviarbangkok Group

Public·8 members
Bogdan Petrov
Bogdan Petrov

Kontrolni Zadaci Iz Srpskog Jezika Za Peti Razred BETTER


Zbirka od 8 potpuno novih, nekoriscenih kontrolnih vezbi iz srpskog jezika za treci razred osnovne skole - Atos.1. Imenice2. Glagoli3. Pridevi4. Recenica5. Glavni delovi recenice6. Mesto, vreme i nacin vrsenja radnje7. Znacenje reci8. Pravopis




kontrolni zadaci iz srpskog jezika za peti razred



Zbirka od 12 potpuno novih, nekoriscenih kontrolnih vezbi iz srpskog jezika za cetvrti razred osnovne skole - Atos.1. Sta si naucio do sada2. Znacenje reci3. Imenice4. Pridevi5. Licne zamenice6. Brojevi7. Glagoli8. Imenicki i glagolski dodaci9. Imenski i glagolski predikat10. Vrsta i funkcija reci u recenici11. pravopis12. upravni i neupravni govor


Zbirka od 10 potpuno novih, nekoriscenih kontrolnih vezbi iz srpskog jezika za drugi razred osnovne skole - Atos.1. Glas(slovo) recenica2.Recenica3.Imenice4. Glagoli5. Glavni delovi recenice6. Slog, samoglasnici, suglasnici7. Pisanje velikog slova8. Pisanje recce LI i NE9. Upotreba tacke,upitnika, uzvicnika,zapete i dve tacke pri nabrajanju10. Pisanje poruke, pisma, razglednice, cestitke i pozivnice


Opis Proizvoda: Čitanka za peti razredČitanka za peti razred je osmišljena kao radni udžbenik. Rađena je u skladu s programom i sadrži sve tekstove predviđene za obradu u petom razredu osnovne škole. U okviru analize tekstova dat je odgovarajući prostor za upisivanje odgovora. Ponuđeni su i stvaralački zadaci koji podstiču razvoj kreativnih sposobnosti učenika. Niz zanimljivosti o piscima i delima obogaćuju sadržaj Čitanke i proširuju znanja učenika.


Opis Proizvoda: KLETT Srpski jezik 5, radna sveska za peti razredRadna sveska za srpski jezik i književnost u 5. razredu u potpunosti prati način izlaganja i celine u gramatici i čitanci, i sa njima čini udžbenički komplet. Znatno je proširena u odnosu na prethodna izdanja i doprinosi ostvarivanju ishoda novog Plana i programa učenja.Zadaci su funkcionalni, moderni i, prvenstveno, naučno i metodički postavljeni. Rešenja svih zadataka iz oblasti jezika i književnosti (390 + 70) nalaze se iza odgovarajućih celina u radnoj svesci. Uz veliki podsticaj istraživačkim sposobnostima različitih tipova učenika, pitanja iz Radne sveske za 5. razred pružaju osnovu za usvajanje gradiva sledećeg razreda osnovne škole, ali i za sistematizovanje i obnavljanje znanja iz ovog i prethodnih razreda.Radna sveska sadrži:66 ilustracija460 zadataka


Opis Proizvoda: NOVI LOGOS Srpski jezik 5 Umetnost reči, Čitanka za peti razredDobro osmišljeni stvaralački zadaci u udžbeniku podstiču učeničku kreativnost i maštovitost, omogućujući im da se samostalno umetnički izraze.Za književnost se kaže da je umetnost reči, koja svojim mnogostrukim, čudesnim vezama može da probudi lepotu i radost čitanja. Neka vas ova knjiga povede na jedinstveno putovanje svetom književnosti.Vaš svet će uz ovu knjigu postajati bogatiji.


Opis Proizvoda: Srpski jezik za šesti razred - Kreativni centarRadni udžbenik je usklađen s novim programom nastave i učenja (2019/2020). Sadržaji gramatike, pravopisa i jezičke kulture obrađuju se kroz niz lekcija na sistematičan, celovit i pregledan način. U celoj knjizi vidljiva je namera autora da učenicima približi gramatičke oblasti na taj način što će definicije i pravila svesti na potrebnu meru, a primeni pravila i njihovom prisustvu u jeziku dati pravi značaj. Autorov metodički pristup sastoji se u tome što polazi od zanimljivih tekstova, s jasno istaknutim jezičkim pojavama koje će se proučavati; zatim se jezičke pojave i zakonitosti definišu, a onda slede zadaci za vežbanje. Zadaci su raznovrsni, razvrstani prema težini, dobro odmereni i omogućavaju učenicima da aktivno provere u kojoj meri razumeju obrađeno gradivo. Posebna pažnja posvećena je zadacima koji podstiču funkcionalnu upotrebu jezika u svakodnevnom životu, podižu opšti nivo pismenosti, razvijaju govorne veštine, kao i jezičko stvaralaštvo kod učenika. Sastavni deo radne sveske predstavljaju Кontrolni listovi, koji sadrže devet provera znanja.


Opis Proizvoda: Srpski jezik za šesti razred - radna sveska - Kreativni centarZadaci u radnoj svesci su raznovrsni, razvrstani prema težini, dobro odmereni i omogućavaju učenicima da aktivno provere u kojoj meri razumeju obrađeno gradivo. Posebna pažnja posvećena je zadacima koji podstiču funkcionalnu upotrebu jezika u svakodnevnom životu, podižu opšti nivo pismenosti, razvijaju govorne veštine, kao i jezičko stvaralaštvo kod učenika. Sastavni deo radne sveske predstavljaju Kontrolni listovi, koji sadrže 11 provera znanja.


Udžbenik je usklađen s novim programom nastave i učenja (2018/2019) i radnog je karaktera. Autorov metodički pristup sastoji se u tome što polazi od zanimljivih tekstova u kojima su jasno istaknute jezičke pojave koje će se proučavati, zatim se jezičke pojave i zakonitosti definišu, a onda slede zadaci za vežbanje. Pitanja, zadaci i vežbe raznovrsni su po tipu, složenosti i težini i koncipirani tako da zainteresuju i angažuju učenike i omoguće im da na trajan način usvoje znanje iz oblasti gramatike, pravopisa i jezika. U okviru udžbenika nalaze se i Kontrolni listovi, koji sadrže 11 provera znanja.


Opis Proizvoda: Čitanka za peti razred - Kreativni centarU Čitanci se nalaze svi obavezni tekstovi za obradu predviđeni novim programom nastave i učenja (2018/2019). Uz svaki tekst dati su zadaci različitih nivoa težine. Pregledne je strukture i sa jasnim nalozima, relevantnim i primerenim uzrastu. Кroz tekstove u Čitanci autori obrađuju književne pojmove, stvarajući kontinuitet u razvoju sistematizovanih znanja iz teorije književnosti.


Na ovoj stranici možete naći testove za lako i brzo vežbanje gramatike Engleskog jezika za osnovnu školu. Ovaj test namenjen je učenicima V rareda za vežbanje rečica Some and Any, i imate tačna rešenja, da možete kontrolisati uspešnost odrađenog. Ukoliko je vaše dete u mlađem razredu i na naprednijem nivou engleskog, takođe možete koristiti navedeni test. Pored testova, stranica sadrži i linkove za online testove gramatike veoma dobre za rešavanje. Srećno!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page